Over

Jouw online zichtbaarheid vergroten met doelgerichte advertentiecampagnes op Google en Bing

 

Tegenwoordig weet je dat jouw klanten online te vinden zijn. Dit bied veel kansen als je weet wanneer je jezelf als ondernemer online kan presenteren. Een quick win kan worden behaald door te starten met adverteren op Google. Met mijn ervaring als Growth-Hacker en Digital Advertising Consultant kan ik onder andere helpen met de onderstaande punten:

 

  • Opzetten Google Ads of Microsoft Ads (voorheen Bing) accounts
  • Beheren van Google Ads of Bing Ads accounts
  • Sparringspartner voor het opstellen van jouw Digitale Marketing strategie

 

Zou jij ondersteuning kunnen gebruiken bij een van de bovenstaande onderwerpen? Laten we dan een keer een kop koffie drinken! Voeg mij toe op LinkedIn om in contact te komen.

Over Jorin

Pasfoto Jorin - Over

Digital Advertising Consultant 

Ik werk meer dan twee jaar als Digital Advertising Consultant bij een van de grootste marketing bureau's van Nederland. In deze rol help ik enkele van de grootste Nederlandse automotive en energie bedrijven met het opstellen en  optimaliseren van hun SEA strategie.

In voorgaande rollen als Growth Hacker en Sales consultant deed ik brede ervaring op marketing en het gebied van overtuigen op.

Naast Digital Marketing ben ik gek op motorrijden en reizen. Combineer deze twee en je hebt mijn droomvakantie.

Zou jij wel wat ondersteuning kunnen gebruiken op SEA gebied (8 tot 12 uur per week) of willen sparren of de online marketing strategie voor jouw onderneming? Voeg mij dan toe op LinkedIn (Jorin van Lindenberg) zodat we met elkaar in contact kunnen komen.

Translate ยป