"Growth Projects brings personal and flexibel to marketing while helping customers grow business online"

Een Online bureau uit Amsterdam dat ondernemers en creatievelingen wilt helpen aan meer online succes met behulp van Growth Marketing. Vandaar ook de naam Growth Projects, op project basis naar online succes met slimme tools en strategieën die jouw laten focussen op waar je zelf goed in bent.

Tegenwoordig weet je dat jouw klanten online te vinden zijn. Dit bied enorm veel kansen als je weet wanneer je jezelf als ondernemer online kan presenteren. Toch zagen wij nog te vaak ondernemers worstelen met het volgende: Een verouderde website, slecht zichtbaar in online zoekmachines, geen inzicht in gedrag op de website, geen zicht op ROI van advertentie uitgaven en moeite om de onderneming echt te digitaliseren. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld om de volgende diensten aan te kunnen bieden:

  • Website ontwikkeling
  • Web-applicatie ontwikkeling
  • Advertentie campagnes (Google)
  • Advertentie campagnes Social
  • Online leadgeneratie
  • Conversie optimalisatie
  • Webanalytics

 

Zou jij ondersteuning kunnen gebruiken bij een van de bovenstaande onderwerpen? Laten we dan een keer een kop koffie drinken!

Over Jesse

Web Design Sinds 2013 ontwerp en bouw ik websites om bij te blijven met de laatste technologien en om mijn creativiteit te blijven stimuleren.

Web Developer Sinds 2016 maak ik naast websites ook web-applicaties. Een eigen web-applicatie kan een proces in uw bedrijf stroomlijnen of automatiseren, zodat hier minder tijd aan verloren gaat.

Opdrachten Op dit moment ben ik op zoek naar nieuwe opdrachten waarmee ik mijn skills op peil kan houden en waarmee ik waarde kan toevoegen aan de werkzaamheden van een persoon of bedrijf.

Growth Projects Het idee voor onze samenwerking ontstond eigenlijk heel toevallig. Jorin kan wat ik niet kan en andersom. En omdat we elkaar al kenden als student was het snel schakelen en kunnen onze klanten nu nog beter geholpen worden met Growth Projects  

Over Jorin

Online Marketeer

In mijn functie als Online marketeer bij Graydon gebruikte ik mijn kennis om de groei in lead aantallen van meer dan 200% te realiseren. Nu ik als freelancer mijn diensten aanbied besloot ik om mijn krachten met Jesse te bundelen. Zo kunnen wij samen ondersteunen vanaf de bouw van een site tot het opzetten van de eerste marketing campagnes.

Growth-Projects
Toen ik merkte dat deze domeinnaam nog vrij was moest ik hem wel claimen. Het begon als een hobby project maar met Jesse erbij zijn we nu ook echt in staat om ondernemers compleet te ontzorgen van A tot Z. De naam Growth-Projects vertaald zich makkelijk naar onze diensten. Wil je online groei realiseren met jouw onderneming of creatieve idee? Schakel ons in voor flexibele en betaalbare hulp!