Je product of dienst aantrekkelijker weergeven

Om je product of dienst aantrekkelijk weer te geven is het belangrijk om een goede en leesbare website te hebben. Je zou natuurlijk zelf een ontwerp kunnen maken en dit proberen in te stellen in je WordPress site. Er is een makkelijker alternatief: WordPress Themes.
Wat is een WordPress Theme?

WordPress themes bevatten het hele uiterlijk van je website en zijn kant en klaar verpakt te downloaden. Zodra je een theme in je WordPress site laadt ziet je site er meteen goed uit. Er zijn veel verschillende themes op het internet te vinden, zowel gratis of tegen een kleine vergoeding. Voor de meeste betaalde themes ben je tussen de €10,- en €20,- kwijt.

Gratis Themes

We beginnen bij de gratis themes, ze kosten niets en je website ziet er meteen een stuk mooier uit. Waar vind je deze gratis themes? WordPress biedt zelf een groot scala aan gratis themes aan via hun eigen site. Verder is Google je vriend. Zoek bijvoorbeeld op: “free wordpress themes” en de zoekresultaten stromen binnen, een goede manier om een theme te vinden wat nog niet zo vaak gebruikt is. Probeer bij het kiezen van een theme te letten op sleutelwoorden zoals ‘responsive’ en ‘compatible’. Deze woorden duiden aan dat de theme mobiel-vriendelijk is (responsive) en ook met oudere browsers werkt (compatible).

Betaalde Themes

Er zijn veel ‘winkels’ die WordPress Themes verkopen, maar de grootste en vaak ook goedkoopste site is toch wel Themeforest . Alle aangeboden themes zijn ingedeeld in handige categorieen, en je kunt ook het hele aanbod doorzoeken als je dat wilt. Het grote voordeel van betaalde themes is dat ze vaak heel uitgebreid zijn. Dat betekend dat wanneer je nu bijvoorbeeld alleen een blog wilt, maar misschien in de toekomst ook een webshop of een fotoalbum, dat je die moeiteloos in dezelfde visuele stijl toe kunt voegen. Kijk ook hier naar sleutelwoorden als ‘responsive’ en ‘compatible’.

Hoe verder?

Als je een mooie website hebt staan wil je natuurlijk wel dat je potentiële klanten jouw site kunnen vinden en zullen bezoeken. Hoe je dat het beste kunt doen lees je in de post zoekmachine-optimalisatie van Jorin.

Categorieën: Wordpress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Wordpress

Zorgen dat mensen je kunnen bereiken met een contactformulier

Contactformulier met pirateforms Als je website er leuk uitziet en gevonden kan worden is het natuurlijk belangrijk dat jouw potentiële klanten contact met je kunnen opnemen. Wanneer je direct je emailadres op je site zet Lees verder…

SEO

Zoekmachine optimalisatie voor starters (deel 2)

Vervolg: Zoekmachine optimalisatie Zoekmachine optimalisatie is eigenlijk nooit klaar. Deze post is daarom ook een vervolg op mijn eerdere post waarin ik ons SEO proces voor de eigen site beschreef. Het viel ons op dat Lees verder…

Wordpress

Webhost kiezen 2017 onze twee favorieten

Dus je wilt een website voor jezelf of voor je bedrijf. Ontwerp: check, Website laten maken: check. En nu? Nu is het tijd om je domein(webadres) te kiezen en om de juiste webhost uit te Lees verder…

Translate »