Webhost kiezen 2017 onze twee favorieten

Gepubliceerd door Jesse Swart op

Dus je wilt een website voor jezelf of voor je bedrijf. Ontwerp: check, Website laten maken: check. En nu? Nu is het tijd om je domein(webadres) te kiezen en om de juiste webhost uit te kiezen.

Er zijn enorm veel verschillende bedrijven die zich als webhost aanbieden. In dit artikel worden de twee bedrijven die naar onze mening het meest gebruiksvriendelijk zijn uitgelicht. TransIP en Versio.

Transip: transip.nl

Bij transip is het proces van registreren tot je website online krijgen enorm makkelijk. Zonder extra poespas heb je in no-time een domein geregistreerd, je website online gezet, en een eigen emailadres aangemaakt. De klantenservice van TransIP is ook uitstekend. Transip reageert snel op vragen en lost je probleem ook vaak meteen op. Een .nl-domein heb je al voor €7,49 per jaar, de webhost vanaf €5,00 per maand.

Versio: versio.nl

Versio is een van de goedkoopste aanbieders, en meer geschikt voor de iets meer ervaren gebruiker. Versio gebruikt heen eigen systeem voor het beheren van jouw domein en emailadressen. In plaats daarvan krijg je een eigen DirectAdmin. Dit biedt meer ruimte voor persoonlijke aanpassingen, maar kan het voor een nieuwe gebruiker wel moeilijker maken om snel de weg te vinden. Je kunt een .nl-domein krijgen voor slechts €2,99 per jaar. Voor €0,50 per maand heb je al een webhost!

Wil je liever advies op maat over de juiste webhost? Neem contact met ons op!


1 reactie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor starters - Growth Projects · 13 juni 2017 op 17:20

[…] je al een website online hebt staan. Ben je benieuwd wat hier de beste opties voor zijn lees dan deze blog van Jesse over het uitzoeken van website […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »